Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Рівному знімуть фільм про вірус в головах людей

Кіно буде!

Фото з особистого архіву Віктора Булиги.

У Рівному знімуть фільм про вірус в головах людей

Кіносеріал має на меті популяризацію міста

«Це буде окрема історія, яка відбувається з мешканцями міста у різні етапи пандемії. Героями стануть різні люди, яких об’єднуватиме те, що вони опиняються у нових для себе обставинах, рецептів для виходу з яких не мають і саме тому реагують на нові виклики по-різному. Цей фільм буде не про вірус, як хворобу, а вірус, який тривалий час сидить у мізках великої кількості людей і тільки з початком непередбачуваної ситуації починає проявлятися назовні у їх вчинках, діях чи бездіяльності», - говорить автор проєкту Віктор Булига.

Рівне може стати першим містом в Україні, в якому буде знято фільм, який допомагатиме всім охочим не лише побачити місцеві локації на екрані чи себе у тих чи інших ситуаціях та обставинах, а й спробувати знайти відповіді на багато питань як у практичних, так і морально-етичних спрямуваннях.

До речі, Віктор Булига – директор Рівненського обласного краєзнавчого музею, відомий діяч у царині кіно, член Української кіноакадемії, організатор і директор міжнародного кінофестивалю «Місто Мрії», кіношколи, в якій охочі можуть дізнатися про секрети кіномистецтва від відомих українських кіномайстрів.

Реклама Google

Веб-серіал зніматимуть у Рівному. Відповідно він робитиме місту певну промоцію. Крім того історії, які побачать глядачі, допоможуть їм у майбутньому. Адже, маючи певний досвід, вони будуть готові до непередбачуваних обставин у перспективі і не лише в ситуаціях, пов’язаних з вірусом ковід-19. Враховуючи, що жанр веб-серіалу є одним з найзатребуваніших нині в кіноіндустрії, який з кожним роком набуває великого поширення у світі, саме тому Рівне може стати першим містом в Україні, в якому буде знято фільм, який допомагатиме всім охочим не лише побачити місцеві локації на екрані чи себе у тих чи інших ситуаціях та обставинах, а й спробувати знайти відповіді на багато питань як у практичних, так і морально-етичних спрямуваннях.

Поки що триває голосування за включення відповідного проєкту до громадського бюджету Рівного.

 

Валентин СТАВСЬКИЙ

Telegram Channel