Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Від вогню загинули троє цивільних та лісник

За минулу добу площа пожежі збільшилася на 10 тис. га.

Фото slovoidilo.ua.

Від вогню загинули троє цивільних та лісник

На Луганщині через масштабні пожежі 11 населених пунктів опинилися у вогняному кільці

У результаті масштабних пожеж на Луганщині загинули чотири людини, ще троє постраждалих були госпіталізовані. Про це повідомила Луганська облдержадміністрація, пише LB.ua. За минулу добу площа пожежі збільшилася на 10 тис. га, у вогняному кільці перебувають 11 селищ. 

Чотири людини загинули, один із них - лісничий, ще троє постраждалих госпіталізовані з отруєнням чадним газом.

«Ситуація дуже складна - пожежа набула подальшого розповсюдження майже на 10 тис. гектарів на добу. У вогняному колі опинилися 11 селищ, зокрема, в безпосередній близькості від Сєвєродонецька ... Чотири людини загинули, один із них - лісничий, ще троє постраждалих госпіталізовані з отруєнням чадним газом. Пошкоджені вогнем кілька десятків будинків і громадських будівель», - йдеться в повідомленні.

Реклама Google

Станом на ранок 1 жовтня зафіксовано 146 пожеж, з них ліквідовано - 82, триває гасіння - 64-х. Найбільше постраждали населені пункти Новоайдарського району.

Роботу пожежних ускладнює сильний вітер швидкістю понад 20 метрів за секунду з поривами, нестійких напрямків. Всього до гасіння пожеж залучено 1229 людей особового складу і 204 одиниці техніки. Причини загорянь встановить слідство.

Telegram Channel