Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Обговорили зміни до Стратегії розвитку Волині

Відбулася робоча зустріч голови ОДА з депутатами.

Фото з фейсбук-сторінки Юрія Погуляйка.

Обговорили зміни до Стратегії розвитку Волині

Учора відбулася робоча нарада з депутатами обласної ради, де обговорили затвердження змін до Стратегії розвитку Волинської області до 2027 року у відповідності до новоприйнятої Державної стратегії регіонального розвитку та подальшу реалізацію обласних цільових програм у цьому контексті

Як розповів керівник департаменту зовнішніх зносин, залучення інвестицій та з питань туризму і курортів ОДА Ігор Чуліпа, на сьогодні обласною радою затверджені та діють 43 регіональні програми. З них у 2020 році профінансовано з обласного бюджету 26 програм, частина програм не потребує фінансування, для інших у поточному році не виділенні кошти.

Як повідомив голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко, проаналізували загальну ситуацію щодо виконання цільових програм в області та вимоги до підготовки нових програм, аби спільно напрацювати план роботи облдержадміністрації та обласної ради, а згодом затвердити це на засіданні сесії.

Обласною радою затверджені та діють 43 регіональні програми. З них у 2020 році профінансовано з обласного бюджету 26 програм.

Адже незабаром завершується бюджетний рік і вже зараз необхідно сформувати план дій на наступний щодо реалізації та фінансування заходів, прописаних у частині цільових програм.

Так, з’ясували пролонгація яких програм необхідна, а які потребують оптимізації, або ж нового написання. Дано доручення керівникам структурних підрозділів, що є розпорядниками коштів, опрацювати озвучені зауваження та сформувати усе до наступної сесії.

Джерело: Волинська ОДА
Telegram Channel