Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Камінь-каширські освітяни отримали почесні нагороди

Привітали педагогів з професійним святом.

Фото: Камінь-Каширська РДА.

Камінь-каширські освітяни отримали почесні нагороди

День працівників освіти щорічно відзначають у першу неділю жовтня. На Камінь-Каширщині завжди масштабно шанують це свято, позаяк освітянська галузь – одна з найчисельніших. Але оскільки цьогоріч спостерігається нестійка епідемічна ситуація із захворюваністю на COVID-19, традиції довелося змінити

Тому напередодні свята зібрали представників галузі – керівників навчальних закладів та методистів, аби висловити вдячність та відзначити внесок педагогів у розвиток освіти району. Тематичний захід відбувся сьогодні в сесійній залі районної ради.

З вітальними промовами до присутніх звернулися голова районної ради Віктор Сус і перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік. Посадовці зауважили, що без освіти – немає майбутнього, а відтак, подякували педагогам за те, що вони успішно й відповідально виконують покладену на них почесну та основну місію – виховують великі таланти, хороших людей, справжніх громадян і патріотів.

Як завше, привітали колег зі святом начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Віктор Пась та голова районного комітету Профспілки працівників освіти і науки України Людмила Кузьмич.

Традиційно відзначили й лауреатів премій райдержадміністрації та районної ради.

За їх словами, Камінь-Каширщина має чимало освітянських досягнень, перемог і цінних надбань, зокрема це стосується реалізації проєкту Нової української школи, участі школярів в олімпіадах, конкурсах, турнірах, змаганнях різних рівнів, високого визнання педагогічних працівників.

Тож з нагоди професійного свята представники галузі отримали почесні нагороди. Традиційно відзначили й лауреатів премій райдержадміністрації та районної ради. Ними відповідно стали завідувачка дошкільного навчального закладу «Казка» села Воєгоща Зінаїда Остапчук та вчитель географії навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей» імені Євгена Шабліовського № 1 міста Каменя-Каширського Віктор П’ятенко.

Після завершення офіційної частини заходу працівників освіти віншували вокалісти районного будинку культури. Про це повідомляє сайт Камінь-Каширської райдержадміністрації.

Telegram Channel