Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Викрали 1 мільйон гривень, побили чоловіка та втекли: на Волині зловмисникам повідомили про підозру

Зловмисники під час пограбування використали газовий балончик.

Фото Pixabay.

Викрали 1 мільйон гривень, побили чоловіка та втекли: на Волині зловмисникам повідомили про підозру

Усі вони – мешканці Житомирської області, двоє – раніше судимі

Розбій трапився у Нововолинську 2 серпня. Біля місцевого ринку невідомі відкрито заволоділи майже одним мільйоном гривень.

Реклама Google

Зловмисники, нанісши декілька ударів по голові та тулубу потерпілому, викрали в нього сумку з 25 тисячами доларів США.

Зловмисники під час пограбування використали газовий балончик та завдали кілька ударів потерпілому. Вирвавши барсетку з рук, вони сіли в автомобіль на іноземній реєстрації та поїхали в невідомому напрямку.

Завдяки спільним зусиллям працівників карного розшуку ГУНП у Волинській області, Нововолинського відділення поліції та рівненських патрульних зловмисників затримали на стаціонарному посту приблизно через півтори години після скоєння розбою.

Поліцейські під час досудового розслідування також з’ясували, що чоловіки причетні до вчинення грабежу у червні на території Тернопільської області. Тоді зловмисники, нанісши декілька ударів по голові та тулубу потерпілому, викрали в нього сумку з 25 тисячами доларів США.

Усім їм слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури оголосили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187 (Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) та ч. 5 ст. 186 (Грабіж, вчинений в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального Кодексу України.

Джерело: Пресслужба прокуратури області
Telegram Channel