Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Рівненщині від ускладнень коронавірусу померла 13-річна дитина

Коронавірус дістався дітей.

Фото з відкритих джерел.

На Рівненщині від ускладнень коронавірусу померла 13-річна дитина

На фоні збільшення захворюваності в Україні на Рівненщині зафіксована перша дитяча смерть від коронавірусу

На Рівненщині від ускладнень коронавірусу помер 13-річний хлопчик. У дитини було супутнє онкологічне захворювання.

Про це інформує  Рівненська ОДА. 

 

На Рівненщині значно зросла кількість хворих на COVID-19 – за останню добу в області виявили 216 нових випадків захворювання.

«За останню добу антирекорди, як знову в Україні, так і в Рівненській області. 216 нових випадків є на Рівненщині, вперше зафіксовано смерть дитини, в якої було супутнє онкологічне захворювання, – зазнаив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

 

Головний лікар Рівненської обласної дитячої клінічної лікарні Віталій Бойко розповів, що хлопчик 13 років з Рокитнівського району поступив до Рівненської обласної дитячої лікарні.

«Це пацієнт з онкологічною патологією. При поступленні ПЛР та ІФА тести показали негативний результат, так само, як і в його рідних. Під час його перебування на стаціонарі в дитини виявили COVID-19. Лікування було здійснене згідно протоколу, всіма медикаментами пацієнт був забезпечений. Але, на жаль, сьогодні вночі хлопчик помер», – повідомив лікар.

 

Реклама Google

Нагадаємо, всього на Рівненщині з початку пандемії на коронавірус захворіло 12770 осіб. 170 випадків закінчилися летально. 10146 пацієнтів подолали хворобу.

Зараз Рівненський обласний лабораторний центр перевіряє ще 310 зразків.

Джерело: Рівненська ОДА.
Telegram Channel