Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Горохівська «Мрія» увійшла в п'ятірку кращих танцювальних колективів України

 «Мрія» у столиці.

Фото Лесі Влашинець.

Горохівська «Мрія» увійшла в п'ятірку кращих танцювальних колективів України

Отримати нагороди за це високе визнання у столицю на «червону доріжку» на запрошення знаменитих хореографів і продюсерів України   в столичний Національний музей народної архітектури та побуту (Пирогово) поїхали майже всі учасниці колективу

Творче завзяття, натхнення,  самобутність  танцювального колективу «Мрія» Будинку дитячої юнацької творчості м.Горохів уже багато років поспіль увінчується найвищими нагородами районних, обласних, всеукраїнських і міжнародних конкурсів. І це не дивно, якщо знати, з якою вірою в успіхи своїх  вихованців до кожного виступу готує керівник цього хореографічного колективу Леся Кравчук. 

Мудрий французький літератор і філософ Гельвецій, наче й про нього, далекоглядно резюмував: «Щоб здивуватися, потрібна мить, а щоб зробити дивовижну річ, потрібні роки терпіння і наполегливої праці».  Не перерахувати, скільки таких чудесних митей подарували шанувальникам його величності танцю вихованці Лесі Ростиславівни.  

«Мрія» Будинку дитячої та юнацької творчості (м.Горохів)  - один із найкрутіших танцювальних колективів України. Секрет їхнього успіху в дружбі і злагодженості, любові до танцю та в тому, як вони кажуть, що мають найкращого супер-креативного керівника Лесю Кравчук. І, звісно, самі учасники завжди наполегливо працюють: Уляна Герасимчук, Владислава Шульган, Марина П’явка, Аліна Степанюк, Евеліна Домбровська, Юліана Лукашук, Олександра Трубій та Яна Лись», - так класно написали цьогоріч  про юних вродливиць і їхню кумирку видавці прегарної четвертої книги  «Енциклопедія дитячих ТАЛАНТІВ» (видатні діти України).  Ще ж бо, підрахувавши всі перемоги провінційної «Мрії», найвідоміші танцюристи України назвали дитячий колектив із Горохова таким, що увійшов у п’ятірку кращих України. 

Реклама Google

З високого подіуму повернулися з незабутніми чудовими враженнями, з медалями й дипломами.

Отримати нагороди за це високе визнання у столицю на «червону доріжку» на запрошення знаменитих хореографів і продюсерів України   в столичний Національний музей народної архітектури та побуту (Пирогово) поїхали майже всі учасниці колективу. З високого подіуму повернулися з незабутніми чудовими враженнями, з медалями й дипломами, названою вище книгою й вдячністю за організаторські моменти начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Вікторові Білику, методистові цього відділу Олені Підлужній і директорові БДЮТ м.Горохів Світлані Сов’як. 

Браво, «Мріє»! 

Леся ВЛАШИНЕЦЬ 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel