Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Водій маршрутки рушив на червоний і на смерть збив жінку (Відео моменту)

Розслідування кримінального провадження триває.

Фото volynonline.

Водій маршрутки рушив на червоний і на смерть збив жінку (Відео моменту)

За словами обвинуваченого, в автобуса відмовили гальма

Внаслідок наїзду маршрутки на пішоходів у Києві 4 жовтня одна жінка загинула на місці ДТП, двох травмованих забрали швидкі.

Водій маршрутки каже, що в його автобуса відмовили гальма.

Маршрутний автобус на червоний сигнал світлофора проїхав пішоходний перехід, збивши трьох людей.

Реклама Google

Як повідомляє ГУ Нацполіції Києва, смертельна ДТП сталась на столичному проспекті Свободи близько опівдня 4 жовтня. Там маршрутний автобус на червоний сигнал світлофора проїхав пішоходний перехід, збивши трьох людей.

За фактом смертельної ДТП поліція відкрила кримінальні провадження за двома статтями ККУ – порушення правили дорожнього руху та випуск на лінію технічно несправного транспортного засобу.

«Санкція найбільш суворого покарання передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. У рамках досудового розслідування призначено ряд експертиз для встановлення усіх обставин та причин смертельної ДТП», – проінформувала поліція Києва.

Як повідомляє «Київ оперативний«, на місці ДТП водій маршрутки пояснив поліції, що не міг зупинити автобус на червоний сигнал світлофора, бо в маршрутки відмовили гальма.

Момент смертельної ДТП зняла камера вуличного відеоспостереження. Ці кадри опублікувала спільнота «Київ оперативний» у Фейсбук.

Нагадаємо, п'яний поліцейський на пішохідному переході на смерть переїхав жінку.

Telegram Channel