Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Працівники управління карного розшуку в Луцьку знайшли хлопчика, який цілу ніч блукав містом

Через півгодини правоохоронці встановили особи батька та матері хлопця.

Фото Нацполіції.

Працівники управління карного розшуку в Луцьку знайшли хлопчика, який цілу ніч блукав містом

Хлопець розказав, що проживає в Зміїнці, а його забрав до себе батько, який з ним, його мамою та двома сестрами разом не проживає

8-річного хлопчика, який загубився в місті, передали матері. Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Дитину виявили працівники управління карного розшуку сьогодні вранці у центрі Луцька.

Хлопець розказав, що проживає в Зміїнці, а його забрав до себе батько, який з ним, його мамою та двома сестрами разом не проживає. Однак учора ввечері батько відійшов, і школяр загубився. Цілу ніч блукав він вулицями Луцька, поки вранці його не знайшли поліцейські.

Цілу ніч блукав він вулицями Луцька, поки вранці його не знайшли поліцейські.

Через півгодини правоохоронці встановили особи батька та матері хлопця, ще через певний час жінка приїхала в управління поліції і забрала сина. На той момент його нагодували, відігріли та провели з ним виховну розмову. З’ясувалось, що школяр хоче стати…поліцейським, однак його батько має інші плани на сина та навчає його поганим справам, як-от, крадіжкам.

Але ми віримо, що в житті бувають знакові зустрічі: таким має стати і сьогоднішнє знайомство Данила з працівниками карного розшуку. З батьком ми обов’язково також поспілкуємось та притягнемо його до адміністративної відповідальності за неналежне виховання. Хлопцеві ж та його рідним зичимо сили та мужності втілити свої мрії в реальність!

Telegram Channel