Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Ковельські спортсмени здобули призові місця на українському чемпіонаті

Ковельчани стали переможцями всеукраїнських змагань.

Фото kovelrada.gov.ua.

Ковельські спортсмени здобули призові місця на українському чемпіонаті

Троє ковельських спортсменів, один із яких – колишній учасник АТО, здобули призові місця на чемпіонаті України з кікбоксингу та всеукраїнському чемпіонаті з французького боксу. Про це інформує відділ фізичної культури та спорту Ковельської міської ради.

Після тривалої карантинної перерви боксери вперше взяли участь у подібних поєдинках.

У Черкасах, де відбувався чемпіонат України з кікбоксингу, Волинь представляли двоє спортсменів. 19-річні вихованці Ковельської ДЮСШ Роман Кухта виступав у вазі до 60 кілограмів. Ян Варакін змагався у категорії до 75 кілограмів. Здобувши перемогу у двох колах змагань, волиняни посіли перші місця та стали володарями Кубка України серед чоловіків.

 

 19-річні вихованці Ковельської ДЮСШ Роман Кухта виступав у вазі до 60 кілограмів. Ян Варакін змагався у категорії до 75 кілограмів. Здобувши перемогу у двох колах змагань, волиняни посіли перші місця та стали володарями Кубка України серед чоловіків.

Чемпіонат України з французького боксу провели в Одесі. Волинь представляв чемпіон України 2018 року, учасник АТО, 25-річний Роман Вдовиченко. Боєць переміг двох борців і вперше виборов звання чемпіона України з французького боксу. Наступною поїздкою ковельського спортсмена стане ліцензійний чемпіонат Європи у Греції.

Тренуються спортсмени під керівництвом Віталія Тимофєєва.

Telegram Channel