Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У районі на Волині 30 нових інфікованих коронавірусом

Тести позитивні.

Фото з відкритих джерел.

У районі на Волині 30 нових інфікованих коронавірусом

19 осіб із Володимира, 10 – із Володимир-Волинського району, 4 – із Турійського

У Володимирі-Волинському станом на 6 жовтня стало відомо про 33 позитивні результати ПЛР-тестувань на СOVID-19, зразки яких брали ще 2, 3 та 4 жовтня. За весь період одужало 572 особи.

Про це повідомляє «Буг».

Зазначається, що з із 33 нових виявлених випадків коронавірусної хвороби, 19 інфікованих осіб із Володимира, 10 – із Володимир-Волинського району, 4 – із Турійського.

Станом на 15:00 годину отримано ще один позитивний результат ПЛР-тесту мешканця району.

 

Як повідомила директор КП «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги» Катерина Чубок, станом на 15:00 годину отримано ще один позитивний результат ПЛР-тесту мешканця району.

«Відповідно, разом з результатами жителів Турійщини маємо 34 нових випадків COVID-19. Але оскільки результати мешканців Турійського району не увійдуть в статистику Володимира-Волинського, то загальна кількість захворілих на сьогодні становить 30 осіб», – йдеться у повідомленні.

 

Реклама Google

 

Під час оперативної наради міського голови Катерина Чубок поінформувала, що станом на 6 жовтня одужали 572 осіб.

Нагадаємо, станом на 5-те жовтня у Володимирі та районі виявили 43 нових випадків COVID-19: помер літній чоловік. На стаціонарному лікуванні в КП «Володимир-Волинське ТМО» перебувало 55 хворих з пневмонією, з них 32 – хворі на COVID-19.

Джерело: Інтернет-видання "Буг".
Telegram Channel