Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Києві 14-річний хлопець кинувся під поїзд

Немає слів...

Фото pravda.com.ua

У Києві 14-річний хлопець кинувся під поїзд

Від отриманих травм школяр помер на місці події

У столиці поліцейські встановлюють обставини смерті неповнолітнього, повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

За попередньою інформацією, хлопчик вирішив покінчити життя самогубством та ліг на колії перед потягом, який наближався. Від отриманих травм школяр помер на місці події.

Сьогодні близько 13:50 до чергової частини Солом’янського управління поліції надійшла інформація про те, що на коліях неподалік від зупинки «Політехнічний інститут» потяг наїхав на хлопчика. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, спеціалізована група з розслідування дорожньо-транспортних пригод, ювенальні поліцейські та лікарі.

За попередньою інформацією, 14-річний школяр дочекався, поки потяг наблизиться, та в останній момент ліг на колії.

Прибувши на місце події, працівники поліції поспілкувались із машиністом електропотягу та його помічником. За попередньою інформацією, 14-річний школяр дочекався, поки потяг наблизиться, та в останній момент ліг на колії.

Машиніст потягу пояснив, що подавав звукові сигнали та скинув швидкість, однак хлопець не відреагував.

Дана подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Солом’янського управління поліції та вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини і причини трагічного інциденту, а також опитують знайомих, з якими хлопчик навчався та спілкувався останнім часом.

Telegram Channel