Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
45-річний Шовковський може зіграти у середу проти Франції

«Не одягав воротарські рукавички близько трьох років», – каже Олександр, але якщо Шевченко йому довірить – матимемо голкіпера-рекордсмена.

Фото football24.ua.

45-річний Шовковський може зіграти у середу проти Франції

Член тренерського штабу збірної України готовий підстрахувати Георгія Бущана

45-річний член тренерського штабу збірної України, ексворотар київського «Динамо» Олександр Шовковський може вийти на поле у товариському матчі проти Франції.

«Не одягав воротарські рукавички близько трьох років, після того як відновлював на пальцях правої руки розірвані сухожилля в січні 2018-го року.

Скажу відверто — і не планував!

Але іноді обставини заставляють!!!

Хочеш розсмішити Бога, розкажи йому про свої плани на майбутнє...

І нехай з вами завжди буде температура 36,6», – написав Шовковський в Instagram.

У розпорядженні головного тренера збірної України Андрія Шевченка залишився тільки один воротар – 26-річний гравець київського «Динамо» Георгій Бущан. Раніше голкіпери Андрій Пятов, Олександр Паньків і Андрій Лунін здали позитивні тести на коронавірус.

Реклама Google

Як інформує sport.ua, в активі Шовковського 92 матчі за збірну України, де він пропустив 77 м'ячів. Останній поєдинок за національну команду Шовковський провів в 2012-му році. Кар'єру гравця Олександр завершив в 2016-му році.

В активі Шовковського 92 матчі за збірну України, де він пропустив 77 м'ячів. Останній поєдинок за національну команду Шовковський провів в 2012-му році. Кар'єру гравця Олександр завершив в 2016-му році.

«Мені шкода, що я не зміг привезти кращу команду. Я поважаю збірну Франції, поважаю її тренера. Хотілося б привезти боєздатну команду, яка показала б хороший футбол. І у нас, і у Франції дві гри в Лізі націй. Ми граємо з Німеччиною та Іспанією. Наступні матчі вже офіційні. Ми постараємося зібрати команду, яка буде боєздатною завтра. Це шанс для молодих футболістів проявити себе, але це великий ризик, адже це гра з найкращою командою світу. Хотілося б привезти кращу команду, щоб показати рівень нашого футболу», – заявив уже із Франції на перед матчевій прес-конференції головний тренер нашої національної збірної Андрій Шевченко.

Матч Франція — Україна відбудеться на стадіоні «Стад де Франс» у середу, 7-го жовтня, о 22:10 за київським часом.

Читайте також на нашому сайті публікацію – «Уся надія на Григорія Бущана: слідом за Андрієм Пятовим, коронавірус діагностували в Андрія Луніна та Юрія Паньківа».

Telegram Channel