Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Що відомо про волинян, які минулої доби померли від коронавірусу

5 смертей

Фото з відкритих джерел.

Що відомо про волинян, які минулої доби померли від коронавірусу

Коронавірусна хвороба в усіх випадках протікала з ускладненнями

Протягом останньої доби п’ять випадків захворювання на коронавірус завершилися летально (міста Луцьк та Нововолинськ, Іваничівський, Луцький, Маневицький райони). Загалом за весь час пандемії в області від ускладнень хвороби померли 184 людини.

Про це йшлося сьогодні, 7 жовтня, під час брифінгу у Волинській облдержадміністрації, повідомляє ІА Волиньпост.

Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко розповіла, що троє з 5 померлих за добу – жінки та двоє чоловіків.

Троє з 5 померлих за добу – жінки та двоє чоловіків.

Вік померлих – від 36 до 80 років. Усі 5 людей мали хронічні хвороби (недуги серцево-судинної системи, цукровий діабет, цироз печінки, панкреатит, ожиріння). Коронавірусна хвороба в усіх випадках, за її словами, протікала з ускладненнями.

Четверо із 5 хворих, що померли за останню добу, лікувалися в інфекційних стаціонарах, а мешканка Маневицького району за медичною допомогою не зверталася, померла вдома. Діагноз «коронавірус» їй поставили вже посмертно.

Реклама Google

За словами Наталії Янко, показник летальності від коронавірусу в області становить 2%. Причини смертності у 90% випадків – розвиток вірусних пневмоній і наявність супутніх хвороб.

Джерело: ІА Волиньпост.
Telegram Channel