Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Вчителька математики звичайний одяг перетворює на ексклюзивне вбрання (Фото)

Такий одяг мають усі в її родині.

Фото Суспільне Херсон.

Вчителька математики звичайний одяг перетворює на ексклюзивне вбрання (Фото)

Олена Коваленко більше 10 років вишиває хрестиком і бісером

Ексклюзивний одяг і ґердани створює вчителька математики другої Каланчацької школи. Суспільному майстриня показала свою колекцію робіт.

«Ось ця сукня мені подобається. Вона дуже важка. У ній дуже багато бісеру. об′ємна робота. Тут і рукава вишивалися. Ось переливаються», - показує свою роботу Олена Коваленко.

Звичайні сорочки, спідниці, сукні та жакети майстриня перетворює на авторське вбрання. Такий одяг мають усі в її родині. Найбільше речей, зізнається Олена, у мами. У неї на кожну урочисту дату: чи то день народження, чи то професійне свято - нова ексклюзивна сукня. Перший одяг, розказує майстриня, вишивала хрестиком, згодом почала оздоблювати ще і бісером.

 

 Звичайні сорочки, спідниці, сукні та жакети майстриня перетворює на авторське вбрання.

«Я її вишила за один тиждень. Я пам’ятаю, ночами не спала. У мене так горіло бажання вишити її, щоб мама була у цій сукні».

Четвертий рік як Олена захопилася ґерданами. Це така шийна бісерна приклраса у вигляді вузької стрічки, виготовленої з різнокольорових намистин, нанизаних на нитяну чи волосяну основу, що утворюють строкатий геометричний, а часом рослинний орнамент.

«Перший мій гердан я зробила на 8 березня мамі . Спочатку я не знала, як навіть, це називається. В інтернеті колись побачила і шукала, як це намисто називається. Дуже хотілося мені це зробити».

 

 

 

 

Telegram Channel