Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Батьки загиблого волинянина вимагають сильнішого покарання вбивцям (Відео)

Троє п’яних вбили лучанина.

Фото з відкритих джерел.

Батьки загиблого волинянина вимагають сильнішого покарання вбивцям (Відео)

Рідні хочуть справедливості

7 жовтня, в апеляційному суді Волині відбулося чергове засідання у справі вбивства у 2017 році лучанина Павла Попова. Його батьки вимагають посилити міру покарання винним у смерті сина.

По це розповів Суспільному адвокат потерпілих у справі Олександр Стасюк.

На судове засідання у справі вбивства Павла Попова з'явилися рідні загиблого, обвинувачений Олександр Гетьман. Ще двоє обвинувачених у справі - Дмитро Косов та Дмитро Зуболь, які отримали міру запобіжного заходу – особисте зобов’язання, – не прийшли до зали суду.

Олександру Гетьману суд першої інстанції виніс покарання 11 років ув'язнення, родичі хочуть перегляду справи, – говорить адвокат потерпілих Олександр Стасюк. З його слів, злочин вчинили з обтяжувальними обставинами. Потерпілі вимагають максимального терміну покарання для нього - 15 років, бо злочин був вчинений з хуліганських мотивів.

Дмитру Косову та Дмитру Зубалю суд призначив покарання у вигляді 2 років позбавлення волі. Дмитра Косова – звільнили за амністією, - каже адвокат. Нині потерпілі просять в апеляційному суді призначити цим чоловікам по 4 роки позбавлення волі, бо їхні дії призвели до того, що відбулося вбивство.

Олександру Гетьману суд першої інстанції виніс покарання 11 років ув'язнення, родичі хочуть перегляду справи, 

 

Після рішення суду першої інстанції минув рік, кожне судове засідання відкладається. Мама загиблого лучанина Павла Олена Попова каже: «Це нам, як близьким, великий біль. А ці люди ходять на волі, спілкуються, гуляють, не приходять на судові засідання. Ми просимо суд справедливості, бо ці люди зустрінуть когось, як мою дитину, і їх нічого не зупинить».

Захисниця обвинуваченого Олександра Гетьмана Вікторія Кондратішина проти посилення міри покарання своєму підзахисному.

Суд у справі вбивства лучанина Павла Попова, яке сталося три роки тому, сьогодні перенесли: не з’явилися двоє обвинувачених. Наступне судове засідання запланували на 5 листопада.

 

Реклама Google

 

Нагадаємо, в ніч з 11-го на 12-те серпня 2017-го року Павло Попов зробив зауваження чоловікам, які йшли проїжджою частиною, на вулиці Карпенка-Карого у Луцьку. Троє чоловіків були в стані алкогольного сп'яніння, виникла сутичка, Павла поранили ножем у спину. Поранення виявилося не сумісним із життям. Поліція встановила особи підозрюваних. Тривають суди.

 

Джерело: Суспільне.
Telegram Channel