Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку розшукують винуватця ДТП на іноземних номерах, який створив аварію і втік (Відео)

Спричинив ДТП і втік.

Фото патрульних.

У Луцьку розшукують винуватця ДТП на іноземних номерах, який створив аварію і втік (Відео)

Лучан просять допомогти розшукати водія Volkswagen Golf на іноземній реєстрації

Патрульна поліція розшукує водія автомобіля Volkswagen Golf на іноземній реєстрації, який 7 жовтня, близько 17-ї години, у місті Луцьку, рухаючись на шляхопроводі та виїжджаючи на головну дорогу вулиці Ківерцівської, не надав переваги у русі мінівену Fiat Doblo. Внаслідок цього відбулося зіткнення, а водій Volkswagen Golf зник з місця автопригоди.

Про це інформує пресслужба патульної поліції Волині.

Водій, рухаючись мостом та виїжджаючи на головну дорогу вулиці Ківерцівської, не надав переваги у русі мінівену Fiat Doblo. Внаслідок цього відбулося зіткнення, а винний втік.

Усіх, хто має будь-яку інформацію стосовно цієї події, просять звернутися в управління патрульної поліції за адресою: вулиця Залізнична, 15. Або ж написати патрульним на сторінку у приватні повідомлення.

Відео з місця автопригоди надали лучани, за що патрульні дякують, позаяк завдяки ролику є більше шансів знайти і притягнути до відповідальності винного.

Відповідно до статті 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП – тягне за собою накладення штрафу в розмірі п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб.

 

 

 

Telegram Channel