Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Сільську раду очолила прибиральниця, яка була технічним кандидатом

Марина Удгодская несподівано виграла вибори.

Фото newformat.info.

Сільську раду очолила прибиральниця, яка була технічним кандидатом

Йдеться про поселення в Костромській області, де під час виборів чинний мер попросив підлеглу взяти участь у виборах для форми

Колишня прибиральниця Марина Удгодская, яка виграла вибори на пост глави Поваліхінського сільського поселення Чухломського району Костромської області, 1-го жовтня офіційно вступила в нову посаду. Про це йдеться на сайті newformat.info.

Інавгурація відбулася в адміністрації Чухломського району. Варто відзначити, що Марина Вікторівна вже 5 років поєднувала обов’язки депутата і технічки. Крім цього жінка вела власне господарство — розводила курей і кроликів.

Після виборів Марина Удгодская зізналася, що була «технічним кандидатом і створювала видимість конкуренції».

На виборах Удгодская випередила колишнього главу поселення Миколи Локтєва, набравши 61% голосів. Після виборів Марина Удгодская зізналася, що була «технічним кандидатом і створювала видимість конкуренції».

Адміністрація Костромського району повідомила, що в середині жовтня Удгодська пройде дводенний тренінг з муніципального управління. Крім того, до неї буде прикріплено представника районної адміністрації, який в першу чергу буде консультувати її по роботі.

Поваліхіно – село в Чухломського районі Костромської області з населенням менше 400 осіб.

Telegram Channel