Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку встановлять відеоспостереження на вулиці, яка веде на залізничний вокзал

Планується встановлення 17 камер.

Фото Муніципальна варта.

У Луцьку встановлять відеоспостереження на вулиці, яка веде на залізничний вокзал

Департаментом муніципальної варти у ході реалізації міської комплексної програми «Безпечне місто Луцьк» було прийнято стратегічне рішення щодо встановлення камер відеонагляду по проспекту Президента Грушевського

Такі дії зумовлені тим, що:

1) Ця вулиця є важливою транспортною розв’язкою кільцевого типу для перерозподілу транспортних потоків.

Ця вулиця веде до залізничного вокзалу, що є важливим стратегічним об’єктом та підлягає посиленій охороні з метою безпеки громадян.

2) Ця вулиця веде до залізничного вокзалу, що є важливим стратегічним об’єктом та підлягає посиленій охороні з метою безпеки громадян.

3) Необхідністю цілодобового моніторингу дорожньої обстановки, у зв’язку зі значною кількістю дорожньо-транспортних пригод на даній ділянці за останні роки та постійним перевищенням встановлених меж швидкості руху.

4) Необхідністю контролю у вихідні дні за відвідувачами нічного клубу, розташованого по проспекту, які здійснюють керування автомобілем у нетверезому стані, та попередження таких дій. Майбутня система аналітики на основі визначення траєкторії руху автомобіля буде визначати осіб, які сідають за кермо напідпитку.

Планується встановлення 17 камер, з яких 14 оглядових та 3 камери із функцією розпізнавання державних номерних знаків.

Джерело: Департамент Муніципальної варти.
Telegram Channel