У Літературному музеї Рівненщини відбуватимуться «Запашні екскурсії»
Окрім огляду експозицій, можна буде скуштувати хліба
Відтепер у Літературному музеї Уласа Самчука відбуватимуться «Запашні екскурсії»! «Окрім знайомства з креативними книгами, ми пропонуємо вам за кавуванням/чаюванням скуштувати домашнього хліба, спеченого не в хлібопічці!», - повідомляє працівниця музею Олена Медведєва на сторінці в фейсбуці.
«Баночка варення чи меду, принесені вами на цю зустріч, вітаються оплесками! Хліб я пектиму власноруч на будь-який смак із різних сортів борошна: пшеничного, житнього, гречаного, кукурудзяного... Із курагою, чорносливом, арахісом, родзинками... Насінням соняшника, льону, гарбуза... Зі шматочками свіжих яблук, бананів, свіжоморожених ягід... Зі штаточками сиров‘яленої ковбаси, сала... Обіцяю - жодного разу із рецептом випікання хліба не повторюся! Любителів скоринки просимо повідомляти про це заздалегідь!», - пише Медведєва.
Обіцяю - жодного разу із рецептом випікання хліба не повторюся! Любителів скоринки просимо повідомляти про це заздалегідь!», - пише Медведєва.
Реклама Google
Кількість місць в групі обмежена, тому варто попередньо записуватися на цю екскурсію. Телефони для довідок: + 38 (096) 133 38 44
0362 26-14-54.