Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Лучани здали патрульним п’яного водія Audi, який хотів їх обхитрити (Відео)

Вдавав, що пішохід.

Фото з ролику патрульних.

Лучани здали патрульним п’яного водія Audi, який хотів їх обхитрити (Відео)

Небайдужі повідомили патрульним про водія, який кермував у стані сп’яніння

У ніч на неділю, луцькі патрульні отримали виклик щодо порушення ПДР на вулиці Грушевського, автомобілем Audi А4. Небайдужі описали водія та повідомили, що він вийшов із нічного клубу, перебуває в стані алкогольного сп’яніння та планує здійснювати рух.

Як повідомили в пресслужбі патрульних, поліцейські помітили автомобіль, який підходив по орієнтуванню, та подали сигнал про зупинку. Однак водій не відреагував та почав набирати швидкість.

24-річного водія затримали із застосуванням кайданок на вулиці Бурчака. Варто зауважити, що чоловік намагався схитрувати, видавши себе за пішохода. 

Шляхом переслідування, 24-річного водія затримали із застосуванням кайданок на вулиці Бурчака. Варто зауважити, що чоловік намагався схитрувати, видавши себе за пішохода. Однак патрульні помітили це «перевтілення». Огляд на стан сп’яніння показав позитивний результат.

 

 

На водія патрульні склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів), ч. 2 ст. 122 (Порушення правил проїзду перехресть), ч. 6 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в Україні в установленому порядку), ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог поліцейського), ст. 130 (Керування транспортними засобами у стані сп’яніння) КУпАП.

Відео тут.

Джерело: Патрульна поліція Волині.
Telegram Channel