Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Лучанин подякував Богданові Шибі за вирішену проблему мешканців багатоповерхівки (Відео)

Підприємець каже, що тодішній міський голова майже за два тижні вирішив проблему.

Фото facebook.com/BogdanShybaofficial.

Лучанин подякував Богданові Шибі за вирішену проблему мешканців багатоповерхівки (Відео)

Колишній військовий, луцький підприємець Ельхан Солтанов розповів, чому на цьогорічних виборах він голосуватиме за Богдана Шибу

Про це йдеться у відеоролику, який опублікували на офіційній сторінці кандидата на посаду Луцького міського голови Богдана Шиби.

«Чому я за Шибу? Тому що, по-перше, за час його керівництва він проявив себе як справжній сміливий лідер, мужня людина і ефективний менеджер. По-друге, мене особисто пов’язує одна ситуація, з якої я зробив такий висновок. Коли в 2007 році ми вселялися в новобудову, труби в підвалі були побудовані не з використанням гарячої води. Внаслідок цієї помилки постійно у підвалі було море води. І ця проблема фактично існувала два роки», – розповідає Ельхан Солтанов.

Я не знаю, як він її вирішував, але до нього ніхто не ходив, ніяких забастовок не влаштовував. Реакція була на звичайну письмову заяву.

За його словами, люди два роки мучилися і не знали що робити, куди тільки не зверталися. Після цього Ельхан Солтанов ініціював колективну скаргу на ім’я тодішнього міського голови Луцька Богдана Шиби.

«Майже за два тижні проблема була повністю вирішена. Я не знаю, як він її вирішував, але до нього ніхто не ходив, ніяких забастовок не влаштовував. Реакція була на звичайну письмову заяву. Тому я це запам’ятав. Це дуже рідкісний випадок в моєму житті, а я вже прожив трохи на світі. Тому я голосуватиму винятково за Богдана Шибу», – йдеться у відеоролику.

Telegram Channel