Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Знову страшна ДТП: автомобіль вилетів з траси, 2 людей загинули, 3 поранені (Фото)

Волинь-нова

Знову страшна ДТП: автомобіль вилетів з траси, 2 людей загинули, 3 поранені (Фото)

У водія відібрано кров на аналіз щодо стану сп’яніння

О 21:05 трапилася ДТП у Яремчі: водій автомобіля «Volkswagen Touareg» не впорався з керуванням на заокругленій ділянці дороги і з'їхав в урвище.

У результаті аварії на місці події загинули пасажири: 31-річний мешканець Яремче і 24-річний мешканець Чернівецької області. Ще троє людей з Буковини доставлені у медзаклад.

Про це повідомляє magnolia.

В автомобілі, крім водія, були ще четверо пасажирів. У результаті аварії на місці події загинули пасажири: 31-річний мешканець Яремче і 24-річний мешканець Чернівецької області. Ще троє людей з Буковини доставлені у медзаклад.

Йдеться про 27-річного водія, якого з закритою черепно-мозковою травмою і переломом лопатки разом із 25-річним пасажиром, у якого струс головного мозку і політравма доставлено до Яремчанської лікарні. Ще одного 24-річного пасажира з переломом кісток черепа та іншими травмами доставлено до обласної лікарні в Івано-Франківську.

Поліцейські Івано-Франківщини звертаються до всіх водіїв і наголошують на дотриманні ПДР та уважності за кермом, адже саме це може врятувати життя як ваше, так у ваших пасажирів.

Нагадаємо, водій вилетів через лобове скло: внаслідок зіткнення машина перекинулася тричі (Фото).

 

 

 

Telegram Channel