Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Матір «позбулася» власного сина, бо дуже зайнята

Подробиці інциденту встановлюються.

Фото Pixabay.

Матір «позбулася» власного сина, бо дуже зайнята

Хлопчика довелося помістити в будинок дитини

В Одесі жінка залишила однорічного сина на колишнього співмешканця, перестала виходити на зв'язок, а потім відмовилася забрати його з поліції.

Про це повідомила у фейсбуці керівник Служби у справах дітей Одеської міськради Юлія Никандровие, передає odessa.online.

У райвідділ поліції прийшов чоловік разом з однорічним хлопчиком. З його слів, він – колишній співмешканець матері дитини. Жінка залишила сина «ненадовго», а потім просто перестала виходити на зв'язок. Через якийсь час чоловік прийняв рішення звернутися в поліцію.

Інцидент стався у Малинівському районі.

«У райвідділ поліції прийшов чоловік разом з однорічним хлопчиком. З його слів, він – колишній співмешканець матері дитини. Жінка залишила сина «ненадовго», а потім просто перестала виходити на зв'язок. Через якийсь час чоловік прийняв рішення звернутися в поліцію», – написала вона.

Співробітники служби додзвонилися до матері хлопчика і повідомили, що дитина перебуває у відділенні поліції. У відповідь жінка заявила, що дуже зайнята і, можливо, забере його завтра. Хлопчика помістили в будинок дитини.

Нагадаємо, нетверезий водій влаштував ДТП, а потім заснув на проїжджій частині (Відео).

Telegram Channel