Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
На Волині горів цегляний житловий будинок. Господаря шпиталізували з опіками

Три пожежі за день.

Фото з відкритих джерел.

На Волині горів цегляний житловий будинок. Господаря шпиталізували з опіками

Через пожежу на Любомльщині згоріло три тонни зерна

На Волині, в понеділок, 12 жовтня, рятувальники виїздили тричі на гасіння пожеж у районах області. Пожежі стались на Іваничівщині, Любомльщині та Маневичах. 

Про це повідомили в управлінні ДСНС Волині.

12 жовтня о 08:13 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу цегляного житлового будинку в смт Маневичі. О 08:35 горіння ліквідували рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Маневичі У ДСНС України у Волинській області. Ймовіра причина: коротке замикання електромережі.

Потерпілого госпіталізували до Волинської обласної клінічної лікарні. Будинок загорівся через порушення правил при експлуатації пічного опалення.

Цього ж дня ввечері, о 20:04 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу дерев′яного піднавісу в селі Римачі Любомльського району. Горіння о 20:36 ліквідували рятувальники 24-го Державного пожежно-рятувального поста с. Старовойтова та 10-ї ДПРЧ міста Любомль У ДСНС України у Волинській області. Пошкоджено 4 тонни зерна. Ймовірна причина: коротке замикання електромережі.

 

Реклама Google

 

Ще одна пожежа виникла в цегляному житловому будинку у с. Бужанка Іваничівського району. На місці пожежі отримав опіки І-ІІ ст. китиць обох рук та обох гомілок громадянин 1989 року народження. Потерпілий госпіталізований до Волинської обласної клінічної лікарні. Ймовірна причина – порушення правил при експлуатації пічного опалення.

 

Джерело: ДСНС Волині.
Telegram Channel