Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Обрали нового голову студентської ради Лесиного вишу

СНУ.

Фото з сайту вишу.

Обрали нового голову студентської ради Лесиного вишу

Також відбулися вибори і студентських деканів факультетів університету

8 жовтня у СНУ імені Лесі Українки відбулися вибори нового голови Студентської ради Університету.

На посаду очільника студентського самоврядування висувався один кандидат – Олександр Шум, четвертокурсник юридичного факультету.

Про це йдеться на сайті вишу.

Ставить за мету захищати студентів та налагодити міцну співпрацю між адміністрацією вишу і студентством.

За результатом підрахунку бюлетенів виборчою комісією, кандидат отримав 418 голосів «ЗА» із 585 можливих.

Серед основних завдань новий голова студентської ради ставить за мету: захист студентів та налагодження міцної співпраці між адміністрацією Лесиного вишу і студентства.

«Я буду працювати над захистом студентів і надійним мостом між адміністрацією та студентами. Щоб передавати як новини, так і проблеми задля їх вирішення. Буде команда, будемо намагатися показати найкращі результати», – сказав Олександр Шум.

Новообраного голову привітали представники адміністрації вишу. Ректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось побажав успіху в реалізації спільних заходів та проєктів, а також наголосив, що найважливіше – це добробут студентів і розвиток Університету.

«Ми відкриті для вас, ми готові до будь-якої співпраці з вами. Головне – це розвиток університету. Я б дуже хотів щоб цей досвід ви використали для блага, для розвитку самоврядування, для розвитку студентства і створення кращих умов для навчання», – зазначив ректор.

 

Джерело: СНУ.
Telegram Channel