Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Після канікул школи можуть перейти на дистанційне навчання, – Шмигаль

Чи підуть діти до школи після канікул?

Фото з відкритих джерел.

Після канікул школи можуть перейти на дистанційне навчання, – Шмигаль

МОЗ пропонує відправити учнів на канікули з четверга 15 жовтня

Українські школи будуть мати можливість перейти на дистанційне навчання після завершення осінніх канікул. Цей варіант включать у постанову Кабміну щодо канікул.

Про це на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, повідомляє РБК-Україна.

«Комісія з ТЕБ та НС підтримала пропозицію Міністерства освіти та науки, щоб в закладах середньої освіти рекомендувати провести канікули з 15 по 30 жовтня. Після їх завершення можливо переведення на дистанційну форму навчання. Уряд погоджується і пропонує внести це до постанови про канікули», – сказав Шмигаль.

Нагадаємо, канікули у луцьких школах розпочнуться з 21 жовтня і триватимуть до 1 листопада.

 

У різних регіонах України місцева влада поки, в основному, не поспішають відправляти школярів на канікули з середи. Так, у Чернівцях школи продовжать роботу на цьому тижні, в Києві канікули розпочнуться 21 жовтня. В Одесі збираються розпочати канікули 26 жовтня, але при цьому до цього перевести школи на один тиждень на дистанційне навчання. У Львові канікули повинні почати з 19 жовтня. В Івано-Франківську починати канікули раніше також не планують.

Також на сьогоднішньому засіданні Кабмін затвердив обмеження кількості учасників масових заходів в Україні. Після масових заходів у регіонах зростає кількість заражених коронавірусом.

Крім цього, вирішено продовжити карантин в Україні до кінця року.

Нагадаємо, в Україні вранці у вівторок підтвердили 5133 нових випадку коронавіруса. Всього в країні захворіли вже понад 270 тисяч чоловік.

Джерело: РБК-Україна
Telegram Channel