Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Де у Луцьку з'явиться новий світлофор

На перехресті вулиць Львівська-Потебні буде світлофорна розв’язка.

Фото Pixabay.

Де у Луцьку з'явиться новий світлофор

На проєкт витратять 100 тисяч гривень

Кошти на облаштування світлофорної розв’язки у Луцьку на перехресті вулиць Львівської та Потебні виділять з міського бюджету.

Про це у «Фейсбук» повідомляє радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Виділимо 100 тисяч гривень на проєкт облаштування світлофорної розв’язки, а в бюджет наступного року закладемо суму, необхідну для реалізації цього проекту та якомога швидше облаштуємо світлофори, острівки безпеки та решту необхідного для повноцінної світлофорної розв’язки.

«Про світлофорну розв‘язку на перехресті вулиць Львівська-Потебні. Сьогодні на запрошення Віталія Іваницького зустрілися з громадою мікрорайону перехрестя вулиць Львівської та Потебні, де обговорили облаштування на вказаному перехресті світлофорної розв’язки, встановлення на частині вулиці Потебні в секторі приватної житлової забудови обмежувачів швидкості та інші актуальні питання, що турбують мешканців. На сесії в четвер виділимо 100 тисяч гривень на проєкт облаштування світлофорної розв’язки, а в бюджет наступного року закладемо суму, необхідну для реалізації цього проекту та якомога швидше облаштуємо світлофори, острівки безпеки та решту необхідного для повноцінної світлофорної розв’язки»,  – пише радник.

Нагадаємо, 8-річний велосипедист потрапив під колеса жигулів.

Telegram Channel