Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Було боляче навіть лежати: студентка СНУ, яка захворіла на коронавірус, розповіла про свій стан

Коронавірус на факультеті.

Фото з відкритих джерел.

Було боляче навіть лежати: студентка СНУ, яка захворіла на коронавірус, розповіла про свій стан

Група, в якій навчається хвора студентка, пішла на самоізоляцію

Студентка Східноєвропейського університету з факультету філології та журналістики, в якої днями підтвердили коронавірус, розповіла про перебіг хвороби і самопочуття.

Про це йдеться на сторінці Студентського інформаційного порталу «Нівроку» у фейсбуці.

Нагадаємо, про те, що на факультеті є перший підтверджений випадок COVID-19, стало відомо у понеділок, 12 жовтня.

Згодом захворіли батьки, хрещений та тітка. Словом, похворіли усі.

«Симптоми, як у звичайного грипу: головний біль, нежить, біль у горлі, потім піднялася температура. Її легко збили, без ускладнень, вона зникла через три дні. А потім розпочався жахливий головний біль. Голова боліла спереду та на потилиці, наче її просто здушували з обох боків. Наступний симптом – біль у тілі. Шкіра стала дуже чутливою, було боляче навіть лежати, відчувала жахливий дискомфорт», – розповіла студентка.

Згодом у дівчини зникли нюх та смак: «Я це зрозуміла, коли почала їсти, і їжа була ніяка. Мені це здалося дивним, але списала усе на нежить, і не приділила цьому уваги. Коли ж довелося нарізати звичайнісіньку цибулю,  зрозуміла, що щось не так», – ділиться.

Нюх та смак повернулися десь через чотири дні.  Аналізи дівчина здала через десять днів ( з того дня, коли у неї виявили температуру). Лікарі казали, що аналіз потрібно здавати пізніше.  Слідом захворіли батьки дівчини, хрещей та тітка. Вочевидь усі, із ким вона контактувала. 

 

Реклама Google

 

Нині студентка почувається, каже, нормально. Однак скаржиться на слабкість: важко щось робити, інколи підвищується температура (але не висока 37/37.1).

13 жовтня, вранці декан факультету філології та журналістики запевнила, що ситуація на факультеті під контролем, а вже підвечір повідомили про перший підтверджений випадок коронавірусу. Група, в якій навчається хвора студентка, пішла на самоізоляцію.

Нагадаємо, із 12 жовтня Волинський національний університет імені Лесі Українки перейшрв на дистанційну форму навчання.

Джерело: Студентський інформаційний портал
Telegram Channel