Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку молитвою вшанували полеглих за Україну

Молилися за оборонців Батьківщини й на інших парафіях.

Фото pravoslaviavolyni.

У Луцьку молитвою вшанували полеглих за Україну

Після богослужіння присутні поклали квіти до фотостенда

На Покрову Пресвятої Богородиці, у День захисника України в деканатах єпархії священнослужителі відправили богослужіння, щоб молитовно вшанувати вояків.

У Луцьку духовенство відслужило заупокійну літію по загиблих героях перед фотостендом на Театральному майдані. Очолив її митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

Про це повідомляє pravoslaviavolyni.

Зокрема, у Луцьку духовенство відслужило заупокійну літію по загиблих героях перед фотостендом на Театральному майдані. Очолив її митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

У слові високопреосвященний наголосив: у всі часи для українського захисника було головним гаслом – «За віру православну! За неньку Україну!». Саме за такі цінності наші воїни віддавали своє життя. Тому ми не лише сьогодні згадуємо, а постійно маємо пам’ятати усіх тих, у чиїх серцях лунає: «Хто, як не я, захищатиме Україну», сказав архієрей.

Разом із керуючим єпархією за спокій душ молилися декан кафедрального собору Святої Трійці протоієрей Микола Нецькар, староста храму протоієрей Володимир Подолець, інші душпастирі, представники влади, учасники АТО–ООС, сім'ї та близькі загиблих, інші небайдужі лучани.

Молилися за оборонців Батьківщини й на інших парафіях.

Нагадаємо, 69% українців схвалюють свято День захисника України (інфографіка).

Telegram Channel