Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Володимирі-Волинському з’явилась двометрова металева кульбаба

Скульптура виготовлена із металевої конструкції та нержавіючого дроту.

Фото БУГ.

У Володимирі-Волинському з’явилась двометрова металева кульбаба

14-го жовтня відбулась презентація відпочинкової зони на річці Риловиця для жителів цього міста

 

  У святковий вихідний день тут організували конкурс-виставку виробів і битву роботів із конструктора Lego, танці для дітей та наукове шоу. Презентували в цей день і нову сучасну металеву скульптуру – кульбабу висотою близько двох метрів, пише БУГ.

 

 Організатори свята наголосили, що дійство відбувається з дотриманням карантинних заходів. Ведуча сімейного свята щодесять хвилин нагадували гостям про носіння масок, як для дорослих, так і для діток, дотримання ними соціальної дистанції, користування антисептиками. Роздавали безкоштовно маски тим, хто з собою їх не мав.

Подарована громаді скульптура виготовлена із металевої конструкції та нержавіючого дроту.

Реклама Google

 

 У конкурсі взяли участь 30 дітей. Кожен з них представляв свої роботи з конструктора членам журі. У склад журі увійшли дизайнер Андрій Гнатюк, викладач спецдисциплін технічного спрямування Світлана Дукельська, вчитель технологій Ольга Гендис, викладач комп’ютерної графіки і дизайну Наталія Поліщук, директор репетиторського центру «Діалог» Наталія Шандалко.

 

 Організаторами свята ГО «Креатив Студіо», освітній центр «SmartUm».

«Ми цей захід планували з початку вересня. І ця дата була вибрана, з нагоди свят ми хотіли зробити сімейний релакс. Першочергово ми розраховували на 15-20 учасників, для того, щоб це можна було зробити в КМЦ, але тоді б ми не пускали вболівальників. Але в КМЦ нам було відмовлено на сьогоднішній день, тому ми таким чином вийшли із ситуації. Ми зрозуміли, що буде дуже багато бажаючих взяти участь у конкурсі, тому збільшили кількість місць до 30. Розрахували план острову, розставили парти, місця, розважальні зони. Продумали все так, щоб забезпечити дистанцію. Діти навіть з аніматорами бавилися на відстані із дотриманням дистанції», – розповіла Анастація Азанова, співзасновниця ГО «Креатив Студіо» і співорганізатор заходу.

 

 

 У святковий вихідний день тут організували конкурс-виставку виробів і битву роботів із конструктора Lego, танці для дітей та наукове шоу.

Глядачі голосували за виріб у номінації «Глядацькі симпатії», а журі обрало переможців у номінаціях: «Найбільший мрійник», «Юний естет», «Геній майбутнього», «Юний винахідник», «Креативщик».

Щодо нової скульптури на острові, то, як розповів Андрій Гнатюк, подарована громаді скульптура виготовлена із металевої конструкції та нержавіючого дроту. Встановили її за сприяння Фонду «Тільки Разом».

 

 «Парк потрібно наповнювати цікавими атракціями. Це скульптура сучасного мистецтва, яке розширює світоглядне сприйняття світу і спонукає до експерименту та пошуку чогось нового. Скульптура із нержавіючого дроту, у стилі Робіна Вайта, це британський програміст, який став сучасним скульптором. За допомогою дроту його роботи виглядали легко і повітряно», – розповів Гнатюк.

Наприкінці для відвідувачів сімейного свята показали наукове шоу та нагородили переможців конкурсу-виставки конструктору Lego.

Джерело: БУГ.
Telegram Channel