Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Камінь-Каширська важкоатлетка встановила сім рекордів на одних змаганнях

Спортсменок вітали представники районної влади.

Фото kamadm.gov.ua.

Камінь-Каширська важкоатлетка встановила сім рекордів на одних змаганнях

Юні спортсменки з Волині посіли друге місце серед 22 команд на чемпіонаті України

Нещодавно у місті Павлоград Дніпропетровської області проходить чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 років. Збірну команду Волині на цих змаганнях представили вихованки ДЮСШ Камінь-Каширського району під керівництвом тренера-викладача, майстра спорту України Валентина Андруся, інформує Камінь-Каширська РДА.

У командному заліку юні спортсменки-важкоатлетки посіли почесне друге місце серед 22 команд, поступившись лише трьома балами представницям із Донецької області.

Олександра Чмух у ваговій категорії 49 кг встановила сім рекордів України – три у ривку, два у поштовху та два у сумі двоборства серед дівчат до 13 років.

Олександра Чмух у ваговій категорії 49 кг встановила сім рекордів України – три у ривку, два у поштовху та два у сумі двоборства серед дівчат до 13 років, закінчивши змагання з результатом – ривок 55 кг, поштовх 65 кг, що у сумі становить 120 кг. Дівчина підтвердила норматив кандидата в майстри спорту України.

Реклама Google

Окрім того, чемпіонками стали: Марія Чмух, Катерина Малащук, Софія Козак, Анна Король, Юлія Хоцевич та Карина Кривдік.

Цими днями керівники району привітали дебютанток з успішними результатами. Тематична зустріч відбулася у стінах райдержадміністрації. Потому посадовці вручили спортсменкам грошові винагороди.

Telegram Channel