Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині поліція викрила серійного злодія, в котрого вилучили зброю та боєприпаси

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

На Волині поліція викрила серійного злодія, в котрого вилучили зброю та боєприпаси

Зловмисник раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі і за вчинення крадіжок та незаконне поводження зі зброєю

Правопорушник обґрунтовано підозрюється у скоєні щонайменше двох крадіжок на території району та незаконному поводженні зі зброєю. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Напередодні зловмисник викрав із помешкання 28-річної жительки району одяг та ювілейні нагороди. Викрадені речі також вилучили.

Співробітники кримінальної поліції Любомльського відділу поліції встановили причетність 42-річного чоловіка до вчинення низки злочинів. Так, учора, посеред дня, зловмисник поцупив велосипед вартістю 3 тис. грн., належний 34-річній жительці райцентру. Викрадений велосипед вилучили.

Встановлено, що напередодні зловмисник викрав із помешкання 28-річної жительки району одяг та ювілейні нагороди. Викрадені речі також вилучили.

Окрім цього під час поверхневого огляду підозрюваного у крадіжці співробітники поліції виявили та вилучили пістолет кустарного виробництва та 17 набоїв 9 мм. Їх направили на дослідження.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана із проникненням у житло), ч. 2 ст. 185 (Крадіжка, вчинена повторно) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, на трасі Луцьк-Горохів автомобіль збив жінку.

Джерело: Пресслужба прокуратури області
Telegram Channel