Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Журналіст Василь Федчук розповів, хто гідний стати мером Луцька (Відео)

Василь Федчук пригадав і те, що зробив Шиба, будучи на посаді Луцького міського голови.

Волинь-нова

Журналіст Василь Федчук розповів, хто гідний стати мером Луцька (Відео)

Заслужений журналіст України Василь Федчук закликав лучан та жителів сіл, що приєдналися до Луцька, 25 жовтня прийти на виборчі дільниці та віддати свій голос за Богдана Шибу

Про це від сказав у відеозверненні, яке опублікували на офіційній сторінці кандидата на посаду Луцького міського голови Богдана Шиби.

Василь Федчук каже, що нині лучани та жителі сіл, яких приєднали до Луцька, стоять перед важливим вибором: 25-го потрібно прийти на дільниці і проголосувати за достойного кандидата, який щось корисне зробив для Луцька.

Я пригадую, як замерзала Україна, коли йому випало як заступнику голови облдержадміністрації очолювати цей штаб і рятувати наше місто, нашу область від замерзання.

«Нам треба уважно, від молоді до старшого покоління, задуматися, кому доручимо це кермо. Є дехто, хто хоче просто пропіаритися, є й такі, бачу, що дивись, може хочуть відхопити від якогось потенційного кандидата 50-70-100 голосів. І є декілька чоловік, які могли б, дійсно, маючи досвід, посісти це місце», – розповідає заслужений журналіст України.

У відеозверненні Василь Федчук заявив, що свій вибір зупиняє на кандидатові, який на ці вибори пішов шляхом самовисування Богданові Шибі.

«На досвідченому професійному патріотичному чоловікові, як кажуть, кандидатові нинішньому, який самовисуванець, не йде від жодної партії чи самоутвореної партійки на цю важку посаду», – каже він.

За словами Федчука, Богдана Шибу він знає чимало років, коли той ще працював у Турійську і очолював там керівні посади.

«Він багато робив для свого району, для міста. Особливо для патріотичного виховання молоді. Потім його доля закинула в Луцьк. Я пригадую, як замерзала Україна, коли йому випало як заступнику голови облдержадміністрації очолювати цей штаб і рятувати наше місто, нашу область від замерзання», – йдеться у відеозверненні.

Василь Федчук пригадав і те, що зробив Шиба, будучи на посаді Луцького міського голови:

«І тут не тільки дорога на Набережній, яку чомусь всі згадують. Тут багато є об’єктів, які він добудував, які він запланував. Є багато акцій, в яких він брав участь, ініціатором був, а то й спонсором. Богдан Павлович активний в громадському і політичному житті і досі», – каже Федчук.

«Я прошу всіх не сидіти вдома, прийти на дільниці і віддати свій голос за достойного кандидата, який має професійний досвід, який є патріотом України, Волині, міста Луцька. Чесна, порядна людина. Голосуй за Шибу!» – завершив своє звернення заслужений журналіст України Василь Федчук.

Telegram Channel