Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Азербайджан заявив про 12 загиблих внаслідок ракетного удару по Гянджі

Фото EPA/UPG.

Азербайджан заявив про 12 загиблих внаслідок ракетного удару по Гянджі

У Вірменії кажуть, що азербайджанську територію не обстрілювали

Азербайджан заявив, що внаслідок ракетного обстрілу з боку збройних сил Вірменії по місту Гянджа в ніч на суботу загинули 12 людей, більше 40 осіб отримали поранення. Повідомили у Міноборони країни. Про це пише LB.ua.

Дві ракети потрапили у житлові квартали близько 1 години ночі.

Зазначено, що дві ракети потрапили у житлові квартали близько 1 години ночі. В результаті пошкоджено 20 будинків, п’ять будинків повністю зруйновано, пошкоджено низку транспортних засобів.

На місці тривають пошуково-рятувальні роботи. 

 

Завідувач відділом з питань зовнішньої політики адміністрації президента Азербайджану Хікмет Гаджиєв написав у твіттері, що удар по Гянджі завдано оперативно-тактичним ракетним комплексом «Ельбрус» (SCUD). Такий висновок, за його словами, зроблений за фрагментами ракети, виявленими на місці падіння снаряду.

Реклама Google

Крім того, Міноборони Азербайджану інформує про обстріл великого промислового міста Мінгечаур, яке знаходиться за 100 км від лінії фронту. Згідно повідомлення, близько 1 години ночі збройні сили Вірменії завдали ракетного удару, ракети були знешкоджені силами ППО Азербайджану.

У Міністерстві оборони Вірменії заяву Баку про обстріл території Азербайджану заперечили.

«З території Вірменії або з боку ВС Вірменії в напрямку Азербайджану не було відкрито жодного вогню», - написала на своїй сторінці у фейсбуці речниця вірменського Міноборони Шушан Степанян.

 

 

Telegram Channel