Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Батько одного з учнів відрізав голову вчителю: З’явились подробиці вбивства викладача у Франції

Правоохоронці вже провели обшуки в будинку, де мешкали родичі вбивці.

Фото ua.interfax.com.ua.

Батько одного з учнів відрізав голову вчителю: З’явились подробиці вбивства викладача у Франції

За попередньою інформацією, вбивцею є чеченець, який народився у Москві

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на західні ЗМІ. 

Зокрема, правоохоронці вже затримали батьків учня, а також його діда і 17-річного брата вбивці. В той самий час є інформація, що вбивця не був радикальним ісламістом. Правоохоронці вже провели обшуки в будинку, де мешкали родичі вбивці.

Правоохоронці вже затримали батьків учня, а також його діда і 17-річного брата вбивці. В той самий час є інформація, що вбивця не був радикальним ісламістом.

Також жандарми затримали ще п’ятьох людей, серед яких є батько одного з учнів. Він робив відеозйомку і скаржився на поведінку вчителя.

За інформацією ЗМІ, ним виявився 18-річний Абдулах Анзор. Він має чеченське походження і народився в Москві в 2002 році. Поліція затримала кількох членів його сім'ї.

Зазначається, що після вбивства нападник розмістив знімок обезголовленого вчителя в Твіттері і написав, звертаючись до президента Франції Емануеля Макрона: «Правитель невірних, я стратив одного з твоїх псів, який посмів принизити Мухаммеда». Зараз обліковий запис сторінки заблоковано.

Стверджується, що перед тим, як бути застреленим, він прокричав «Аллаху Акбар».Макрон, в свою чергу, прибув вчора до місця злочину і назвав його «ісламістським терактом». У своєму твіттері він написав: «Вони не пройдуть».

Telegram Channel