Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Україна забезпечує продовольством 150 мільйонів людей

Україна продає збіжжя у багато країн світу.

Фото epravda.com.ua.

Україна забезпечує продовольством 150 мільйонів людей

Ця цифра може бути вдвічі більшою

Україна забезпечує продовольчими товарами 150 мільйонів людей в усьому світі. Про це заявив заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Висоцький, передає «Економічна правда» з посиланням на Укрінформ.

Ми підраховували – і це було підтверджено джерелами міжнародних розрахунків, – що Україна годує 150 млн населення, при власному населенні трохи більше 40 млн.

«Ми підраховували – і це було підтверджено джерелами міжнародних розрахунків, – що Україна годує 150 млн населення, при власному населенні трохи більше 40 млн. Можливість збільшити цю цифру вдвічі – це реально досяжно», – сказав Висоцький.

За його словами, Україна може допомогти у розв'язанні проблеми голоду у світі. Для цього країні потрібна інтеграція світових технологій у виробництво та залучення інвестицій. 

Він також зазначив, що в умовах карантинних обмежень в усьому світі  Україна зробила максимум, щоб не зупинити постачання: «Вона залишилася надійним партнером у забезпеченні тих країн, які потребують продовольства».

Telegram Channel