Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку викликали таксі для перевезення мертвої дитини та двох дорослих

Отакої!

Фото Pixabay.

У Луцьку викликали таксі для перевезення мертвої дитини та двох дорослих

До диспетчерської служби таксі надійшло незвичне замовлення

Замовник просив відвезти з Луцька до села Топільне Рожищенського району двох дорослих та мертву маленьку дитину, як стало відомо вже згодом.

13 жовтня о 16:35 годині до диспетчерської частини нашого таксі надійшло моторошне замовлення. З поміткою «багаж» та «економ-клас» просили транспортувати із моргу, що на вулиці Стефаника у Луцьку до села Топільного у Рожищенському районі двох дорослих та тіло дитини.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив один із працівників служби таксі.

«13 жовтня о 16:35 годині до диспетчерської частини нашого таксі надійшло моторошне замовлення. З поміткою «багаж» та «економ-клас» просили транспортувати із моргу, що на вулиці Стефаника у Луцьку до села Топільного у Рожищенському районі двох дорослих та тіло дитини. Оскільки у замовленні не було вказано, що потрібно подати автомобіль з кузовом «універсал», як це, зазвичай, буває, коли перевозять великогабаритний багаж, то можна припустити, що тіло дитини перевозили у салоні. За п’ять років моєї роботи у таксі, таке замовлення бачу в ефірі вперше. Ймовірно, послуги ритуальної служби виявились замовникам не по кишені. Сумно це усвідомлювати...» – зазначив інформатор.

Telegram Channel