Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
За продаж неякісного пального пропонують ув'язнювати на 15 років

Немає слів...

Ілюстративне фото vecherniy.kharkov.ua

За продаж неякісного пального пропонують ув'язнювати на 15 років

Відповідна петиція потроху збирає голоси на свою підтримку

Тор Балабух-Сухий зареєстрував на сайті Президента України петицію з вимогою посилити відповідальність для ділків, які будуть викриті на продажі неякісного пального.

«Кримінальна відповідальність за продаж та надання неякісного пального строком від 15 років, тобто ці дії прирівняти як умисний замах на життя та здоров'я громадян України, та приїжджих офіційно до України громадян інших країн з ціллю незаконного збагачення.

Ця петиція є можливістю захисту громадян України, зокрема військовослужбовців та працівників медичної системи від аморальних дій автозаправних станцій, які розбавляють пальне.

Ця петиція є можливістю захисту громадян України, зокрема військовослужбовців та працівників медичної системи від аморальних дій автозаправних станцій, які розбавляють пальне з рідинами, що погіршують якість пального, інколи з утворенням твердих осадових домішок, але збільшують кількість пального, через що механіка транспортних засобів приходе у несправність та недієздатність у термінових діях», - йдеться в тексті петиції.

Ініціативу вже встигли підтримати 47 людей.

Telegram Channel