Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Рівненщині чоловік вбрався у форму регулювальника й керував рухом автівок (Фото)

Поліцію до чоловіка місцеві жителі викликали й до цього інциденту.

Фото Суспільного.

На Рівненщині чоловік вбрався у форму регулювальника й керував рухом автівок (Фото)

Люди викликали поліцію, яка з'ясувала, що він має проблеми із психічним здоров'ям

У ніч проти суботи, 17 жовтня, у Дубні на Рівненщині чоловік у формі регулювальника «керував» рухом автомобілів. На місце викликали правоохоронців, проте зранку чоловік знову повернувся і продовжив «регулювати» рух. У поліції кажуть: складною ситуація є тому, що чоловік – на обліку в лікаря-психіатра. Про це інформує Суспільне.

 

 Інцидент стався на вулиці Грушевського у Дубні поблизу супермаркета «Хмільники», – повідомили у пресслужбі поліції області.

Реклама Google

«Повідомлення про те, що невідомий чоловік на вулиці Грушевського у Дубні зупиняє автомобілі, надійшло до поліції по 3-й ночі. Потому після 9-ї отримали повідомлення, що цей же 62-річний дубенчанин конфліктував із охороною супермаркету, а за пів години – знову видавав себе за регулювальника руху», – розповіла пресофіцерка поліції області Катерина Загурська.

У поліції зазначили, що чоловік перебуває на обліку в лікаря-психіатра. Наразі розглядається питання, щоб помістити його у спеціалізований лікувальний заклад.

 

 Катерина Загурська також додала, що поліцію до чоловіка місцеві жителі викликали й до цього інциденту. Також він сам неодноразово телефонував на 102 з різних приводів.

Telegram Channel