Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку клацнули автонечему – злісного порушника водійської етики (Фото)

Отакої!

Фото джерел volyn.com.ua.

У Луцьку клацнули автонечему – злісного порушника водійської етики (Фото)

Водій припаркував свого «залізного коня» на тротуарі й не прибирає його звідтіля вже понад добу

Понад добу в дворі луцької багатоповерхівки – за адресою Липинського, 4 – стоїть припаркованим на тротуарі автомобіль Opel Antara.

Про це повідомили джерела volyn.com.ua, які надали редакції фотодокази кричущої ситуації.

Як розповіли свідки, автівка припаркувалася увечері в суботу, 17 жовтня. Вочевидь, вільних місць на прибудинковій парковці не залишалося, тож водій (замість відігнати автівку на платну парковку) вирішив припаркуватися просто на в'їзді/виїзді з двору. А для того, аби остаточно його не перегородити, виїхав задніми колесами на тротуар, повністю перекривши вже його.

Горе-майстер паркування не відігнав свій Opel Antara ані вранці у неділю, ані пізніше – станом на 20.00 неділі автівка продовжувала стояти на тротуарі.

Хоч якось цю ситуацію ще можна було зрозуміти: вечір, втома... Проте горе-майстер паркування не відігнав свій Opel Antara ані вранці у неділю, ані пізніше – станом на 20.00 неділі автівка продовжувала стояти на тротуарі.

Зауважимо, що двір на Липинського, 4 є прохідним, фактично, для усього мікрорайону. Тож щогодини тамтешнім тротуаром проходять чи не сотні перехожих. Сьогодні ж вони мусіли користуватися якимись обхідними стежками, згадуючи незлим тихим словом власника горезвісного Opel Antara.  

 
 

 

 

 

Довідка:

Нечема – нечемна, невихована, неввічлива людина. 

Автонечема – злісний порушник водійського етикету.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel