Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
З Луцька можна буде напряму доїхати в Щецин

Відтепер Луцьк у мережі, яка включає 16 міст України з 12 областей та 48 міст Європи з шести країн.

Фото lutskrada.gov.ua.

З Луцька можна буде напряму доїхати в Щецин

Обласний центр Волині став частиною мережі європейських автобусних перевезень FlixBus

Найбільший оператор автобусних перевезень Європи FlixBus оголосив про відкриття трьох нових міжнародних ліній з України до Польщі та Чехії, додавши на карту своїх маршрутів три обласних центри – Луцьк, Чернівці та Івано-Франківськ, інфомує Луцька міська рада.

У 2019 році автобусний перевізник FlixBus вийшов на український ринок і були запущені міжнародні рейси з декількох міст України. Тоді ж Луцька міська рада звернулась до компанії щодо включення міста до мережі маршрутів, адже недостатньо оптимізована транспортна інфраструктура негативно впливає на розвиток туристичної галузі Луцька.

Маршрут №3222 «Київ – Варшава – Щецин» проходитиме через міста Житомир, Рівне, Луцьк, Люблін, Лодзь, Познань і Гожув-Велькопольский.

Відтепер Луцьк у мережі, яка включає 16 міст України з 12 областей та 48 міст Європи з шести країн. Як повідомив директор FlixBus в Україні, Польщі та країнах Балтії Міхал Леман, маршрут №3222 «Київ – Варшава – Щецин» проходитиме через міста Житомир, Рівне, Луцьк, Люблін, Лодзь, Познань і Гожув-Велькопольский. Частота рейсу – двічі на тиждень.

Україна тепер має пряме сполучення автобусами FlixBus з Польщею, Німеччиною, Угорщиною, Австрією, Чехією та Литвою. На всіх лініях FlixBus застосовуються підвищені стандарти безпеки та гігієни.

FlixMobility – всесвітній оператор подорожей. Нині він має 400 000 щоденних рейсiв у 2500 міст 32 країн світу. У 2018 році FlixMobility запустила перші зелені поїзди на великі відстані, а також запустила пілотний проект повністю електричних автобусів у Франції та Німеччині. З 2019 року FlixBus в Україні.

Telegram Channel