Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Від завтра Луцьком курсуватимуть два нових тролейбуси

Такі тролейбуси мають значно менші експлуатаційні видатки.

Фото lutskrada.gov.ua.

Від завтра Луцьком курсуватимуть два нових тролейбуси

Це перші два тролейбуси із замовлених дев’яти, які мають виготовити на ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс»

Сьогодні, у рамках виконання угоди з Європейським банком реконструкції та розвитку, представники компанії «Богдан Моторс» офіційно передали керівництву міської ради перші два тролейбуси із замовлених двадцяти дев’яти, інформує Луцька міська рада.

Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт та директор ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» Дмитро Писаний підписали документи про передачу двох нових тролейбусів у комунальну власність.

Нові 12-ти метрові тролейбуси з пониженим рівнем підлоги набагато кращі за попередні, адже мають поліпшені характеристики та сучасне програмне забезпечення.

Нові 12-ти метрові тролейбуси з пониженим рівнем підлоги набагато кращі за попередні, адже мають поліпшені характеристики та сучасне програмне забезпечення. Для водіїв керування тролейбусом буде безпечним і комфортним, бо через встановлені відеокамери вони зможуть бачити все, що відбувається в салоні.

Окрім того, такі тролейбуси мають значно менші експлуатаційні видатки, вони зручніші для пасажирів, і за технічними характеристиками більш привабливі для міського комунального підприємства.

Реклама Google

Telegram Channel