Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На Рівненщині 17-річний мотоцикліст збив 15-літнього пішохода (Фото)

Як же ж так?!

Фото Національної поліції.

На Рівненщині 17-річний мотоцикліст збив 15-літнього пішохода (Фото)

Водій не мав посвідчення, а відтак — не мав права керувати транспортним засобом

Близько першої години ночі сьогодні, 21 жовтня, до поліції надійшло повідомлення від медиків, що у лікарню із травмами, отриманими внаслідок автопригоди, доставили 15-річного жителя села Корчів’я Костопільського району, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Слідчо-оперативна група Костопільського відділу поліції встановила, що 20 жовтня близько 21:00 на вулиці Жовтневій у селі Підлужне Костопільського району 17-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом марки «Viper», не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху та на проїзній частині допустив наїзд на 15-річного жителя села Корчів’я.

20 жовтня близько 21:00 на вулиці Жовтневій у селі Підлужне Костопільського району 17-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом марки «Viper», не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху та на проїзній частині допустив наїзд на 15-річного жителя села Корчів’я.

Унаслідок ДТП обох учасників автопригоди доставили до лікарні. Юного мотоцикліста після надання медичної допомоги відпустили, а 15-річний пішохід, у якого попередньо діагностували відкритий перелом ноги, проходить додаткове обстеження. 

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, слідчі Костопільського відділу поліції встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Крім того, як з’ясували поліцейські, житель села Підлужне не мав посвідчення водія, а відтак — не мав права керувати мотоциклом.   

Транспортний засіб, який незареєстрований у встановленому законодавством порядку, поміщено на територію відділу поліції.

Telegram Channel