Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині засікли чоловіка, який кастинговою сіткою ловив рибу і раків

Порушник!

Фото рибпатруля Волині.

На Волині засікли чоловіка, який кастинговою сіткою ловив рибу і раків

Чоловіка виявили на водному об’єкті о 22 годині вечора

20 жовтня Волинський рибоохоронний патруль спільно з небайдужою громадськістю викрили грубе порушення Правил рибальства. Інцидент стався на водному об’єкті, поблизу 5-го мікрорайону у Нововолинську.

Про це інформує Волинський рибпатруль у фейсбуці.

Порушника, який здійснював вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям – кастинговою сіткою, виявили близько 22 години. У сітці було 22 екземпляри плоскирки та 2 раки. Рибпатрульні нарахували збитків на 799 гривень.

Рибпатрульні нарахували збитків на 799 гривень.

 

На чоловіка склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються для передачі в суд для притягнення порушника до відповідальності та відшкодування завданих збитків. Заборонене знаряддя вилучено.

Реклама Google

 

 

 

«Дякуємо громадянам за допомогу у виявленні правопорушень. Закликаємо громадськість і надалі інформувати рибоохоронний патруль про порушення Правил рибальства. Ваша активність допомагає попередити та не допустити значних збитків. Якщо ви стали свідком факту браконьєрства – прохання повідомляти на номер «гарячої» лінії рибпатруля: (067) 360-78-40» - повідомив начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

 

 

 

 

 

 

Джерело: Волинський рибоохоронний патруль.
Telegram Channel