Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Не бійся повідомляти про факти корупції на кордоні

Прикордоннику, не бійся повідомляти про відомі тобі факти корупції на кордоні!

Фото ДПСУ.

Не бійся повідомляти про факти корупції на кордоні

В Державній прикордонній службі України проходитимуть антикорупційні заходи, націлені на підвищення рівня свідомості прикордонників щодо запобігання та викриття можливих фактів корупційних проявів у відомстві

Акція також має на меті сформувати у військовослужбовців і працівників ДПСУ активну громадську позицію та закріпити сталу мотивацію прикордонників щодо свідомої доброчесної поведінки.

У рамках організованих Адміністрацією Державної прикордонної служби України заходів, з урахуванням карантинних обмежень, персонал служби ознайомиться з низкою рекомендацій у сфері запобігання корупції на кордоні, в тому числі  з методичними матеріалами, перегляне антикорупційні відеоматеріали, візьме  участь в тренінгах, а також буде проведено спеціальні заняття. Крім того,  з метою визначення тенденцій щодо змін у ставленні персоналу до проявів корупції у відомстві пройде анонімне онлайн опитування за допомогою «Google forms».

З 26 по 30 жовтня в Державній прикордонній службі України проходитимуть антикорупційні заходи.

У прикордонних підрозділах та місцях оформлення осіб, які перетинають державний кордон України, будуть розміщені інформаційні листівки для викривачів корупції з QR кодом, що дозволяє перейти за відповідним посиланням до електронної форми «Повідомити про факт корупції».

Державна прикордонна служба вчергове наголошує на невідворотності покарання за протиправні діяння на кордоні як з боку персоналу відомства так і осіб, які намагаються втягнути прикордонників у протиправну діяльність.

Джерело: Державна прикордонна служба України.
Telegram Channel