Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Лікар-інфекціоніст назвав єдиний спосіб, який допоможе вберегтися від зараження коронавірусом

Волинь-нова

Лікар-інфекціоніст назвав єдиний спосіб, який допоможе вберегтися від зараження коронавірусом

Євген Дубровський вкотре наголосив, що зараження COVID-19 відбувається під час близького контакту

Кількість хворих на COVID-19 збільшилася. Це правда. Хто винен? Всі ми. Тому що, ми хворіємо і заражаємо один одного. Зараження відбувається під час близького контакту. Єдине, що зараз реально працює – це соціальна дистанція, тобто ізоляція хворих.

Про це повідомив лікар-інфекціоніст Київської міської клінічної лікарні №4 Євген Дубровський у фейсбуці, передає ТСН.

«Все дуже просто: захворів - сиди вдома. Але у житті не так легко дотримуватися цього принципу. Захворів, не йди на роботу, сиди без грошей. Захворів, сиди вдома і вмирай з голоду. Захворів, не йди у поліклініку і лікуйся дома сам, як знаєш. Захворів, не викликай лікаря (його ж заразиш). Захворів, не вертайся додому, бо вдома літні родичі. Але ж це нереально? Виходить, що нас звинувачують, що ми, мовляв, такі несвідомі, що неправильно хворіємо. Ось тільки запитання: як допомогти хворому вести себе так, щоб він не заражав інших, але отримав адекватну допомогу? Ось це правильні запитання. І на них потрібні зараз відповіді від відповідальних інстанцій», - підсумував лікар. 

Захворів, не йди у поліклініку і лікуйся дома сам, як знаєш. Захворів, не викликай лікаря (його ж заразиш). Захворів, не вертайся додому, бо вдома літні родичі. Але ж це нереально? 

 

 

 

 

Нагадаємо, раніше лікар-інфекціоніст Київської міської клінічної лікарні №4 Євген Дубровський розповів, чи могла людина перехворіти на COVID-19 і не помітити цього.

Джерело: ТСН
Telegram Channel