Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
П'яний водій «Daewoo» на швидкості протаранив маршрутку (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

П'яний водій «Daewoo» на швидкості протаранив маршрутку (Фото)

Подробиці аварії встановлюють правоохоронці

24 жовтня, у Полтаві нетверезий водій вчинив ДТП з маршруткою. Після цього 21-річний керманич покинув автівку і зник у невідомому напрямку. Про це повідомили у патрульній поліції Полтавської області.

Водій автомобіля «Daewoo» скоїв дорожньо-транспортну пригоду, в’їхавши у припаркований автобус «Рута».

Інцидент трапився на вулиці Шевченка. Водій автомобіля «Daewoo» скоїв дорожньо-транспортну пригоду, в’їхавши у припаркований автобус «Рута», передає «Poltavske TV».

Згодом чоловік зателефонував у поліцію і повідомив, що автомобіль у нього викрали. Патрульні доставили заявника на місце автопригоди, де очевидці події підтвердили, що саме цей чоловік керував легковиком в момент зіткнення.

Окрім цього, за результатами огляду у лікаря-нарколога стало відомо, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

На горе-водія інспектори склали протокол за ст.124 (порушення ПДР, що спричинило ДТП), протокол за ст.122-4 (залишення місця ДТП), а також протокол за ч.1 ст.130 (керування автомобілем у стані сп'яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Легковик евакуювали на арештмайданчик.

Нагадаємо, водій і пішохід почали битися прямо посеред дороги (Відео).

 

 

Telegram Channel