Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
У Рівному кандидату до облради від «Слуги народу» спалили машину

Палії зробили кандидату рекламу в день тиші.

Фото «VSE».

У Рівному кандидату до облради від «Слуги народу» спалили машину

Сьогодні близько 3:30 ночі на вулиці Клима Савури в обласному центрі горіло авто

Машина належить директору «Рівнеоблводоканалу» та кандидату №1 в обласну раду від «Слуги народу» Андрію Караушу. Про це повідомляє видання «VSE».

Із місця події криміналісти вилучили пластмасову ємність із залишками паливно-мастильних матеріалів.

Сам Андрій Карауш пов’язує підпал з політичною діяльністю.

«Брудні методи, брудні технології. Помста. Заздрість. Підступність. Тим більше у «день тиші». Не можна називати сьогодні партії, політичні сили, але ми розуміємо, хто це робить. Правоохоронні органи дадуть оцінку», – розповів нам Андрій Карауш і додав, що перед цим прямих погроз не було, але він має здогадки, хто причетний до підпалу авто. 

Нагадаємо, підпал стався близько четвертої години ночі біля будинку сім'ї Карауша, у Рівному в районі Покровського. Відомо, що горів «Mersedes», на якому їздила дружина чиновника. Вогонь знищив бампер та моторний відсік автомобіля.

«Із місця події криміналісти вилучили пластмасову ємність із залишками паливно-мастильних матеріалів.

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють осіб, причетних до злочину», – повідомляють у пресслужбі Нацполіції Рівненської області.

Нагадаємо, на Волині вперше покажуть «живі» скульптури із силікону.

Telegram Channel