Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У ніч перед виборами лучанин масово грабував автівки

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

У ніч перед виборами лучанин масово грабував автівки

Поліція затримала зловмисника. Йому загрожує до шести років позбавлення волі

У ніч на 25 жовтня до поліції надійшло повідомлення про крадіжку від 20-річного лучанина. Невідомий розбив скло його автомобіля Opel Astra, котрий був припаркований на проспекті Президента Грушевського, та викрав з транспортного засобу електронну систему нагрівання та інші речі.

Зловмисник, шляхом пошкодження вікон, обікрав ще чотири автомобілі. Викрадені речі вилучили.

На виклик прибув наряд управління патрульної поліції. Обстеживши прилеглу територію, поліцейські виявили підозрілого чоловіка. Під час поверхневої перевірки у нього знайшли багато предметів, у тому числі, два мобільних телефони, відеореєстратор, викрутку, декілька кабелів для зарядки телефонів, ключі. На місце викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції.

Оперативники з’ясували, що до вчинення крадіжки причетний 27-річний раніше судимий лучанин. Встановлено, що зловмисник, шляхом пошкодження вікон, обікрав ще чотири автомобілі. Викрадені речі вилучили.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні п’яти злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, поєднану із проникненням. Підозрюваного затримали у порядку ст. 28 КПК України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває слідство.

Нагадаємо, у Луцьку на виборчій дільниці спостерігач стрибнув у вікно.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel